Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ.....

Όταν πριν μήνες γράφαμε ότι γνωστό επώνυμο στέλεγχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου και νυν κρατικός αξιωματούχος, ζήτησε και πέτυχε να πάρει χρήματα (!) από την Δημοτική Επιχείρηση, κάποιοι μας είπαν κακόβουλους. Λίγους μήνες μετά η ιστορία μονοπωλεί τις συζητήσεις στο πολιτικά στέκια του Κερατσινίου και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που ο συγκεκριμένος "κύριος" προτιμά να κυκλοφορεί στον Πειραιά και τον Κορυδαλλό παρέα άλλοτε με τον φίλο του  Γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής Πειραιά Γιώργο Μακρινό και άλλοτε με τον φίλο του, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΝΑΛ Μανώλη Αντωνάκο.
Το όνομά του είναι πια γνωστό, ενώ ο Εισαγγελέας Πειραιά έχει προχωρήσει σε προανάκριση, καλόντας διάφορους σε εξέταση. Την μηνυτήρια αναφορά την έκανε ο πατέρας του κοριτσιού που "μπήκε μπροστά" εν αγνοία της για την είσπραξη του ποσού, ο οποίος έχει κάνει και καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας!
Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται οτι δεν υπάρχουν στοιχεία.
Ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι τα χρήματα εισπράχθηκαν. Αυτό άλλωστε διαρρέουν ακόμα και συνεργάτες του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκά Τζανή! Υπάρχει δε και κάτι άλλο. Αν αυτή η μηνυτήρια αναφορά, αξαρτήτως απαγγελίας κατηγορίας απο τον Εισαγγελέα και διερεύσει σε κάποιο μεγάλο Κανάλι ή κάποια κεντρική εφημερίδα , τότε πολλοί θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Πριν απ' όλα κοιτάνε να καλυφθεί η ιστορία αλλά και αυτοί που προώθησαν τον εν λόγω κύριο σε κρατικ΄΄η θέση από την οποία εισπράττει παχηλό μισθό, θέση την οποία κατέχει ακόμα και σήμερα.
Είναι δυνατόν στο ΠΑΣΟΚ να εμφανίζουν τέτοια αντανκλαστικά ακόμα και στην συγκυρία που ζούμε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου