Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

 
 - Αληθεύει ότι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , πρώην Δημοτικός Σύμβουλος ζήτησε και πήρε 2.500 ευρώ για προσωπική του χρήση , από Δημοτική Επιχείρηση με κάποιο απλό τιμολόγιο που βρήκε ?
-  Αληθεύει ότι το συγκεκριμένο στέλεχος  κατέχει και κρατική θέση ?
-  Αληθεύει ότι  σύζυγος Δημοτικής Συμβούλου εισέπραξε 7.000 η 8.000 ευρώ για κάποια μεταφορά υλικών Δημοτικής Επιχείρησης ?
-  Τελικά , γιατί όλοι δείχνουν τον Γ.Γ του Δήμου κ.Ευγενίου και τον Σύμβουλο του Δημάρχου κ.Δημόπουλο , όταν μιλάνε για " έργα στο σκοτάδι " όπως λέει και ο Γιάννης Τσούτσας ?
-  Γιατί είναι οργισμένος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης - που στήριξε όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ την υποψηφιότητα του κ. Τζανή - με τις επιλογές του Δημάρχου στο LIDL  ?
-  Τελικά πόσους είχε πάρει με διάφορους τρόπους στην Αθλητική Επιχείρηση ο κ.Γιαννακίδης ?  Τρεις που απάντησε σε έγγραφο ερώτημα του Ζούπη η πενηντατρεις που λένε όλοι ?
   Πόσους απασχολούσε με μπλοκάκια ?
-  Γιατί ο Κανέλος Λάλος είναι τόσο προβληματισμένος με την πορεία του κ.Τζανή , τον οποίο είχε υποστηρίξει με τόσο πάθος ?
-  Ποιος μεγαλοεργολάβος έχει δείξει ενδιαφέρον για τα έργα του Προγράμματος " ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ " που είχαν προωθήσει οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές Κερατσινίου , Δραπετσώνας και απ ' οτι φαίνεται θα δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα ?
 
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ  ΣΥΝΤΟΜΑ.....ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ " ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ" ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου